?

Log in

No account? Create an account

Hikipinko · muistelee


katson kyyryisiä mummoja ja mietin, kuinka monta hetkeä mulla on…

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
katson kyyryisiä mummoja ja mietin, kuinka monta hetkeä mulla on jäljellä terveessä ja nuoressa ruumiissa, kun aika virtaa nopeasti ja kerran.

en ole ymmärtänyt, etten ole enää tilanteessa, jossa kaikki olisi avointa ja mahdollista. En voi enää valita balettitanssijan ammattia. Käytännössä on vaikeaa valita enää muuta ammattia kuin tämä, koska Kelan opintotukikuukaudet lähenevät loppuaan. Valtio kertoo, minun aikani opiskella pitäisi olla nyt ohi, päätösten takanapäin.

Saatiin uusi treenis Helsingissä. Minä, varpaitani myöten herkkä, ja uuteen lattiapintaan totuttelu kaivoi isovarpaisiin suuret, syvät ja kipeät rakot, ja käveleminenkin sattuu. Olen palanut, lihakset arkoina ja mustelmilla -elossa.

Katsoin Pianon, oivalsin- puhuminen ei ole pakollista. Sitä suostuu jauhamaan paskaa tuttujen ja tuntemattomien kanssa, jotta kaikilla olisi helpompaa ja koska niin on totuttu tekemään. Mua ei kiinnosta, eikä mun tarvii.

Prahasta tuli varmistus: Olen päässyt vaihtoon. Parin viikon sisään tiedän, lähdenkö.
Tags:
Current Mood:
okay okay
* * *
* * *
[User Picture]
On June 9th, 2007 11:30 am (UTC), charlottes commented:
oivalsin- puhuminen ei ole pakollista. Sitä suostuu jauhamaan paskaa tuttujen ja tuntemattomien kanssa, jotta kaikilla olisi helpompaa ja koska niin on totuttu tekemään. Mua ei kiinnosta, eikä mun tarvii.

\o/ (musta myös viittomakieli on tavallaan kovin hot, eikä ees liittyen kokonaan Pianoon) Tosin, jos et puhu/kommunikoi ympärillä olijoidesi kanssa, et myöskään saa niihin mitään kontaktia - vaikka väittävätkin että myös kommunikoimatta jättäminen on oma statement.
* * *
[User Picture]
On June 9th, 2007 11:12 pm (UTC), ksenja commented:
Vääh vääh, varmaan puhuin loputtomiin jos halusit olla hiljaa. Syytän viiniä.

Praha, ihana.
[User Picture]
On June 10th, 2007 08:48 am (UTC), lilimartini replied:
hehe mä tein eilen kyl empiirisiä havaintoja että pienessä hiprakassa kiinnostus jauhamista kohtaan kokee melko voimakkaan eksponentiaalisen kasvun :)

ja kyl mä oon jauhamatta jos ei huvittaisi, mutta eilen huvitti ja oli mukavaa, kiitos seurasta!
[User Picture]
On June 10th, 2007 05:59 pm (UTC), ksenja replied:
Oli, oli! Loppuilta menikin sitten vähän turhan kännissä, ois vana pitänyt jäädä puistoon chillailemaan. Mulla ei ole enää sun mailiosoitetta tallessa, minne saa mailata T:n synttärikutsun?
[User Picture]
On June 12th, 2007 07:39 am (UTC), lilimartini replied:
etunimi.sukunimi@cult.tpu.fi :)
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry