?

Log in

Hikipinko · muistelee


Comrades!

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
+tajusin tänään ollessani pitkästä aikaa treeneissa, että meillä tytöt ja pojat vaihtaa vaatteet kaikki siinä samas tilassa. Mistä mä oon ihan fiiliksissä. Ehkä mä vedän tän tulkinnan yli, mutta mun mielestä se kertoi jotain sen paikan, tilan aseksuaalisesta luonteesta. Puhutellaan treenaajia treenaajina eikä jonkin sukupuolen edustajina. Samankaltaisesti oon hirveen mieltynyt esmes Neuvostoliiton tapaan häivyttää sukupuolisuus, puhuttelemalla kaikkia kansalaisia ensisijaisesti kansalaisina, työläisinä. Vaikka myös pidän sukupuolista, en pidä siitä että kaksijakoinen sukupuolijärjestelmä on pakottavana läsnä kaikkialla, jakamalla ihmiset naisten ja miesten pukukoppeihin, samalla jotenkin (tuntuu ainakin) mystifioiden vastakkaista sukupuolta ja seksualisoiden vastakkaisen sukupuolen ruumiin (luomalla käsityksen siitä, että toisen alastomuus/kehollisuus olisi piilotettavaa oletetulta heterokatseelta. Kai se kehojen piilottaminen jotenkin juontuu siveellisyyteen, joka puolestaan olettaa että aina nähdessään vastakkaisen sukupuolen kehon ihminen varmaankin joutuisi joidenkin vastustamattomien impulssien valtaan. Häh?)
On hirveän hienoa löytää paikka, jossa seksuaalisuus ei ole niin ylikorostetussa asemassa. Siis tietysti suomalaisen kimppasaunan lisäksi :)

+oli mul muutaki hyvää sanottavaa maailmasta tänään, mut väsyttää niin paljon ettei jaksa. Ehkä se toinen iso hyvä olis nyt siis lämmin tuttu sänky.
Tags:
Current Location:
Arabian yö
Current Mood:
tired tired
* * *
* * *
[User Picture]
On September 6th, 2007 08:33 pm (UTC), dqs commented:
hmm :) tänään huomasin että suutuin yhdelle vanhalle tutulle, jota en ole nähnyt yli 10v ku se kysyi et olenko mä siis homo? Mua alkoi ottaa päähän se että mun seksuaalisuus on tärkeämpi ku se että mä rakastan ihmistä ja olen onnistunut löytämään oman puolikkaan, olkoot se sit mies tai nainen...
[User Picture]
On September 6th, 2007 08:49 pm (UTC), vzio replied:
voi ei, siis mitä tuolle hiirelle on tapahtunut?! *nyyh*
kun se tyyppi kertoo seuraavan kerran tyttö-/poikaystävästään, kysy onko hän siis hetero.
[User Picture]
On September 6th, 2007 08:58 pm (UTC), dqs replied:
ei sille sen kummempaa, se kupshtihttp://pics.livejournal.com/dqs/pic/00034r0a/

jooh, tätä on kans pohdittu, et pitäis joka krt jokaiselt uudelt imiselt ruveta kyselee erikseen et oletko varmasti hetero?!
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry